De thermometer is vol!

In maart van dit jaar zijn we begonnen met de voorbereidingen om een stichting op te richten voor Emi om te zorgen dat er voor haar een snoezelruimte gerealiseerd kon worden. Brainstormen hoe we deze klus gingen aanpakken en welke middelen we hiervoor konden inzetten. Op 31 maart werd er een begin gemaakt met onze website. Toen was het nog niet zover dat we geld konden inzamelen want we moesten eerst de stichting oprichten bij de notaris en een bankrekening openen.

Op 20 juni was het dan eindelijk zover, er kon geld ingezameld worden en wat was iedereen gul. Zoveel mooie donaties van evenveel lieve mensen die iets over hadden voor Emi. De dank van ons maar natuurlijk ook van Emi en haar familie is groot en niet in woorden uit te drukken.

We hebben ook 2 veilingen gehouden waarbij allerlei leuke items werden geveild, super dat er zoveel veilingitems kosteloos werden beschikbaar werden gesteld. Grote dank gaat ook naar DeltaLimburg.nl die Emi ook in hun hart hebben gesloten. Petra, mocht zelfs wekelijks een column schrijven op hun website wat uiteraard veel extra donaties heeft opgeleverd. Ook waren er allerlei leuke kleine initiatieven die jullie op onze site terug kunnen vinden maar een moeten we hier toch echt nog even benoemen in het bijzonder. Want dat je met haken zoveel geld kunt binnen halen hadden wij van te voren niet durven dromen. Miranda Noblesse heeft heel veel werk verzet door al haar haakwerk voor de stichting waar wij haar uiteraard super dankbaar voor zijn!

En dan nu, nog geen 5 maanden nadat we echt konden beginnen met het inzamelen is de thermometer vol en hebben we het bedrag bij elkaar. En hoe mooi kan het zijn? Vandaag zal Nemko ook de snoezelruimte gaan plaatsen. Dus de komende dagen zullen we zeker wat beelden plaatsen van het uiteindelijke resultaat. Wat kijken wij nu uit naar het moment dat Emi heerlijk tot rust kan komen in haar eigen snoezelruimte, daar zullen wij net zo hard van genieten.

Nogmaals, voor iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt onze grote dank.

Stichting Emi’s Wereld

About Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *