Wie is Emi?

Hoi,
Ik ben Emi ben 9 jaar oud en woon met mijn papa Onno, mama Petra en broertje Dean in Neer. We hebben een  hond Neeltje en een kat Sjarel.

Ik ben een vrolijk lief zingend en dansend meisje die het liefste de hele dag naar Kinderen voor Kinderen luistert en dan heel hard meezingt en alle dansjes meedoet.

Zwemmen en spelen met mijn broertje doe ik ook heel graag. Samen sjeezen van de glijbaan en hard springen op de trampoline. Fietsen op mijn aangepaste fiets met papa mama en Dean vind ik ook heerlijk dan zing en lach ik de hele tijd.

Toen ik 2 jaar oud was kreeg ik de diagnoses autisme met een verstandelijke beperking. Deze 2 zorgen er dagelijks voor dat ik bijna altijd overprikkeld ben en me de gehele dag niet kan ontspannen. Papa en mama zijn al een aantal jaren op zoek naar een manier om mij thuis te laten ontspannen en samen met onze ergotherapeute kwamen ze op een snoezelruimte uit. Deze is ook op de dagbesteding waar ik 5 dagen in de week naartoe ga en ik kan ’s morgens niet wachten om er naar toe te gaan. Dan kan ik de rest van de dag wat makkelijker aan.