Kanjers

Naast de privé donaties die we krijgen zijn er ook een aantal bedrijven en mensen die we extra willen bedanken voor hun inzet om de snoezelruimte voor Emi te kunnen realiseren:

Ergo-therapie Midden-Limburg:

De grootste drijfveer achter ons project is Karin Hilkens van Ergo-therapie Midden-Limburg. Zij heeft verschillende fondsen aangeschreven met de vraag om ons project financieel te ondersteunen. Wij zijn nog in afwachting van hun antwoord. Voorafgaand aan deze actie heeft Karin al het voorwerk verricht om op dit punt te komen. Aanvragen voor vergunningen ingediend en gesprekken gevoerd met Gemeente Leudal, offertes opgevraagd bij leveranciers van deze snoezelruimte en partijen gezocht die dit ook kunnen realiseren zoals, Gubbels Timmer- en bouwbedrijf uit Buggenum.

Karin zonder al jouw moeite en inzet zouden wij nu met lege handen staan, dus Karin heel erg bedankt voor alles tot nu toe!!!


Miranda Noblesse:

Miranda uit Neer werd meteen enthousiast en wil de actie graag ondersteunen door het te koop aanbieden van gehaakte sleutelhangers. Ze heeft al een mooie voorraad “snoezelige” hangers gehaakt en wil deze graag verkopen voor een bedrag van € 2,50 per stuk. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede van ons project. De sleutelhangers worden te koop aangeboden op verschillende plekken in Neer en omgeving, waarbij je het bedrag kunt doneren in de “bus”.  Tot op heden zijn de sleutelhangers te koop bij:


Gubbels Timmer- en Bouwbedrijf:

Dit is de aannemer die de verbouwing gaat doen.


Nenko:

Dit bedrijf verzorgt het interieur en heeft het mooie filmpje gemaakt van de toekomstige snoezelruimte.


Care for life:

Care for life doneert een bubbelunit voor in de snoezelruimte.


Slaats tegelwerken:

Slaats tegelwerken zorgt voor de tegels voor de badkamer bij de snoezelruimte.


Delta Limburg

Delta Limburg volgt ons op de voet en is onze mediapartner. Emi’s moeder (Petra) schrijft wekelijks een column voor DeltaLimburg.nl. Tevens hebben zij een mooi item gesponsord voor onze veiling.


Eetcafe en feesttapperij De Tump

Eetcafe en feesttapperij De Tump stelt hun zaal beschikbaar voor onze pubquiz die op 8 oktober wordt georganiseerd.


Wups Pub

Wups Pub in Nederweert zal na de kermis (27 t/m 31 augustus) de complete fooienpot doneren aan Emi’s Wereld. Dus ga je lekker naar de kermis in Nederweert ga er dan zeker eentje (liefst meer) drinken bij Wups Pub.


Mila

Het verhaal van Emi heeft ook het dochtertje van Karin de Ergotherapeute geraakt. Haar dochter, Mila, 11 jaar, heeft zoveel mogelijk lege flessen opgehaald en ingeleverd. Door haar goede inzet heeft ze het mooie bedrag van € 76,70 opgehaald. Dank je wel Mila, je bent een echte kanjer.


Tom & Cas kersen:

De zonen van onze voorzitter verkopen kersen aan huis (Walk 8B Heythuysen) voor €2,50 per 500 gram kersen. Per bak kersen wordt €0,50 gedoneerd aan Stichting Emi’s Wereld.

Van Loon Kaaskanjers

Yvon Rembrandt van van Loon Kaaskanjers heeft €40,00 opgehaald voor Emi’s wereld. Wij willen Yvon hier graag voor bedanken!! Wat een kanjer ben je!!