expired

ALL-IN knip arrangement bij Kapsalon Leudal

Kapsalon Leudal is een herenkapper en barbershop, gevestigd in Heythuysen.

Ervaar een moment van luxe en ontspanning met het ALL-IN pakket van Kapsalon Leudal. Naast het wassen, knippen en föhnen van uw haar worden uw wenkbrauwen geknipt en geëpileerd, de haren rondom uw oren worden vakkundig verwijderd en uw baard wordt geschoren of getrimd.

Zonnebril Longchamp LO 647S 010

Ben jij toe aan een mooie nieuwe zonnebril?

Eye Wish Roermond stelt deze mooie zonnebril van Longchamp ter beschikking. Wil jij deze zomer nog shinen op het strand, bied dan snel op deze gave zonnebril.

Brillen voor:Vrouw

Maat: 56/18

Glaskleur:Grijs

Tint van de glazen:GRAD. KHAKI

Materiaal van glazen:Kunststof

Kleur van montuur:Zwart / Havana

Gewicht:29 g

UV400 Filter:Ja

Merk: Longchamp

Jouw banner 2 weken op website DeltalLimburg.nl

DeltaLimburg.nl is een informatief (nieuws)platform in Midden-Limburg met de focus op de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roermond. Klanten die een banner bij DeltaLimburg.nl plaatsen krijgen na afloop van de termijn een overzicht van het aantal views en het aantal kliks, totale transparantie dus. Als de banner kant-en-klaar wordt aangeleverd, dan dient deze te voldoen aan het formaat 300×250. Zij linken deze banner dan door naar de website van U.

De klanten mogen bij deze sponsoractie zelf kiezen wanneer ze gebruik willen maken van hun twee weken gratis bannerplaatsing tussen heden en 1 juli 2022. Mochten U de banner door DeltaLimburg.nl willen laten maken, dan kunnen zij dat doen voor de speciale prijs van € 25 (normaal tarief is € 35). U dient dan wel informatie aan te leveren (zoals logo en evt. beeldmateriaal). Genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Schilderworkshop voor 2 personen

Wie heeft er zin om te komen schilderen?
Bea Stroucken van Atelier van B. In Heythuysen biedt aan:
Een schilderworkshop van 1 dagdeel naar wens voor twee personen.
Je hoeft geen schilderervaring te hebben. Alle materialen zijn inbegrepen en je neemt je zelfgemaakte kunstwerk op doek meteen
mee naar huis. Een fantastische, creatieve bezigheid voor jong en oud!
%d bloggers liken dit: